Jotain valmista... Näitä ornamentteja on niin mukava tehdä samalla kun katselee TV:tä. Tämän aloitin jo ennen joulua, mutta jotenkin se ei ehtinyt jouluksi valmiiksi. Ensi jouluxi kylläkin! Innoissani aloitin uudenkin: tähden tekemisen, joten toiveissa voisi olla ripustella näitä ensi jouluna useampikin koristeeksi.



Aloitin myös uuden tilkkupeiton teon... Niinpä niin... Tosin se on jo hyvässä mallissa. Blokit ovat aika isoja ja aplikaatio (sydän) nopea toteuttaa. Huomenna saan varmaan peittoa kuvattuakin... Ompelua hidastaa kun aloin järjestellä kankaitani. Totesin etten tee ompeluhuoneessa mitään tankokaapilla ja suuntasin Prismaan ostamaan Elfa-kori ratkaisun kaapin sisälle. 3 isompaa ja neljä matalaa koria. Mutta... Eihän niihin tietenkään mahtunut kuin murto-osa kankaistani. Pöydän alle jäi 3 laatikkoa ja vintissä odottaa purkamistaan ainakin 2 laatikkoa. JA KAIKKI OVAT TOSI TARPEELLISIA???

Siinä laatikoita penkoessani löysin ei-keskeneräisiä-tilkkutöitä, vaan muita-keskeneräisiä-aarteita jonkin verran:



Kunhan pääsen siihen pisteeseen, että haen ne kaksi vintissä olevaa keskeneräisiä-tilkkutöitä-aarteeni, niin hikeä pukkaa. Toivottavasti tämä hössötys saa niin paljon innostusta, että Maikin tilkut aloittaa ensi vuonna uuden kierroksenyes...

Tänään on ohjelmassa Mean 2-vuotis synttärit, eli mukava iltapäivä tiedossa.