Matkamme on jatkunut Lapin kauniista maisemista  Finnlinesin laivalle, ja sillä seilasimme Saksaan Rostockiin. Tämä rahtilaiva on meille tuttu ennestään, ja ihanan rauhallinen. On vain aikaa... levätä, lueskella, tehdä ristipistoja:) ja syödä aivan ihania herkkuja kolme kertaa päivässä... NAM!!!

Saksassa Rostokissa sai torilta mansikoita, mutta eipä vedä minkään maan mansikat vertoja suomalaisille. Niin paljon makoisammilta ne Suomessa maistuvat! 
Rostockista ajoimme Kööpenhaminaan.... 35-vuotta on viime vierailusta itse Tanskan pääkaupungissa. Fillareita viuhtoi edestä ja takaa. Mitenkähän tuon oman pyörän tuolta löytäisi??? Tuntui että kaupungin jokainen kadunvarsi oli pyöriä täynnä.
Rakastuin niin tähän Nyhavnin kadunpätkään. Jätimme hotellin aamupalan väliin ja suuntasimme aamulenkin näihin kauniisiin maisemiin. Nautimme kiireettömän aamiaisen istuskellen ja kaupungin heräämistä seuraten. Jostain syystä olen aina pitänyt ulkomailla aamun hetkistä kun paikalliset heräävät arkeensa.Olisin NIIN halunnut löytää tilkkukaupan/kangaskaupan, mutta enpä vain löytänyt.

Tunnin veneajelulla näimme kuitenkin otoksia toisenlaisista kätten töistä. Erilaiset hiekasta rakennetut taideteokset olivat nähtävyys.
Kuva Tivolista illalla...